THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Pemangkin Semangatku utk Menulis Blog :)

Wednesday, 18 May 2011

hang outs with MY DATINS :)

holaa to all my pembaca..nice to meet you all..ok,actually da lama dayah nk post citer nie tp masa mencemburui diriku..ok,straight to the point..


Date : 09 Mei 2011
Time : 12.30 pm - 5.15 pm
Place : Marrybrown + Zoo Johor

plan nk kluar nie mse hafis mesej saya on 06 mei,,dia kata nk kluar but xcnfirm lg masa tu,,dia kata nk kluar dgn dayah,tyra n nazih..then,xlame lepas tu,tyra pon chat ngn dayah kat fb tnya ley kluar ke x,,dayah kate no hal la,,sbb mk dayah dah bagi green light(sbb hafis bodek my mama..actually bukn bodek pon,cri pasal ada lah..haha)

then, tetiba on 08 mei, hafis mesej tnye bole kluar x esk,,tp mase tu tgh mlm,,my mum da tido,so dayah kata esk bgi dayah cnfirm kn,,sbb nk kena inform my mum dulu..

keesokan harinya,my mum kata ok,,sbb kitaorg mmg nk kluar pon..dayah pon dgn pntas dan efisyen nye trus msej hafis,tyra n nazih..mase tu da smngat sgt nk kluar jmpe diorg (ye la,,sbb da lama xjumpe kn? dulu mase skola slalu open table ngn diorg..haha)

then,pukul 10 lebih,dayah gi tunggu bas ngn my mum(almaklum la xreti drive kereta lg ~hee :)) dayah mesej diorg but cuma tyra je yg balas..pnyer la pnat dayah mesej hafis tp dia xbalas2..geram dayah dibuatnye dia yg rncng tp dia lak yg diam..(rupa-rupanya dia msih tido ==' hishh!! ape la) tp mase tu kitaorg msih x tahu lg nk jmpe katne..so,lepas ckp ngn my mum,my mum kate jmpe kat kipmart je la,,lg pon mase tu mmg dayah ngn my mum nk pegi kipmart pon(sbb nk beli preparation utk dayah msuk U) so,dayah pon mesej diorg..ckp jmpe kat kipmart..+ sape lmbat smpai kena sponsor makan..haha

tepat pukul 12:42:05,,dayah dpt mesej dri tyra kata diorg da smpai(rupa2nye diorg dtg sme2,,hafis jdi driver..haha) then kitaorg sepakat jumpe dpn marrybrown,,then my mum tnye nk mkn ape nie?diorg cm tkot2 je tgk my mum +malu n segan kot..(seriously muke korg klakar sgt time tu especially hafis n nazih r..da mcm ape dayah tgk time tu..haha)

then,last2 decide nk mkn kat marrybrown..here are the story,disertakn gmbar nye skli :)

makan2 kat marrybrown :)


makan kat buaian lagi..wahaha :)


eh? mane dayah nie? well,opkos..i am the camerawomen.. haha ;)


eh?mcm mane dayah ley ade skali ni? sape yg amik gmbar ni?**my mum la :)


senyummm =D


eh2? main sengih2 lak mamat brdua ni..


fuyoo! ni mkn ke lantak ni?huhu =,='


sempat lg tu senyum kat kamera :)



tah tenung ke mana tah..hish!!sape amik gmbar ni?! -,-


gedik x agak2 gmbar ni..haha


sweet right?haha..*jgn salah pham k?=.='


nice picture right? ya2,,thanks to mohd hafis :)


mohd hafis : the driver :)


nazih zainal : the assistant haha


tyra + me : we're the penyeri ;)

tah macam mana tah tetiba ley stuju nk pegi zoo :p


xsabar2 mamat brdua ni nk msuk zoo :)


ye2 lak kak tyra kite ni dok tgk unta tu..hihi ;p


sungguh2 lak diorg dok tenung unta2 tu..haha :p


bergambar brsama unta msing2..opsss!! -,-


muka2 hepi dpt jumpe stelah skian lama xjmpe :)


chopp!! nk pegi mane lg ni? tnggu la dayah jap =,='


arghhhh!! kena tinggal lgi =,='


eh?mamat brdua ni je? mane tyra nie?


itu pon dia tyra..haha XD


ape lak yg diorg tgk sungguh2 tu?


laa, sang buaya rupenyerr..haha


they're the pencinta animal kot :)


setelah pnat brjalan2,,akhirnyer reti duduk pon diorg ni ;)


haa,same la ngn mamat sorg nie..muke cm xnak balik je :)

akhirnyer,,tepat pukul 5 petang baru la diorg nk balik..haha tu pon stelah my parents calling2..haha
**thanks korg sudi keluar ari tu..bestt!! and thanks gak sebab brjaya wat aq terbangun lambat keesokan harinya..haha (penat aq brjalan ngan korg =,=' )
**more picture on my fb nur hidayah nabirah :)

[p/s to my DATINS : aq ingat nk kluar lg la..huhu bole x? hafis,,ko bile pegi perlis? ]

2 kata-kata sokongan:

athirah nadia said...

best!!!!!!i like3!!he~~

Nur Hidayah Nabirah said...

haha.. i pon like.. :)