THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Pemangkin Semangatku utk Menulis Blog :)

Friday, 6 May 2011

miss all of u so muchhhh!! ;)


♥♥ the girl's of smk skudai's koperasi 2011

firstly,saya nie budak lepasan spm,so,after spm,saya bosan duduk kat rumah and terfikir utk cari kerja..luckily,disebabkn dulu saya pernah jdi jurujual kat koperasi skola saya,,so,cikgu  pon tnya saya sama ada saya nk keje kat koperasi tu lg x? so, setelah mmikirkn it's better for me utk cri pngalaman keje drpd duduk kat rumah makan free,so sya pon stuju uk keje kat my school koperasi again..

my first day is on 02 jan 2011(klau xsilap la..huhu) masa tu,,budak2 kat situ pandang semacm je..hoho i pon mase tu diam je,,xckp pape.. sbb tu
..haha
but after sometimes,,akhirnyer saya jad rapat dgn sume budak2 tu,,ohh,so happy to know each of them..
but now saya dah x keje lagi,,now, i am a full time bibik..haha yeahh,,smemangnyerr akk rindu kat korg but sorry akk susah nk jumpe korg lg pasni,hopefully we can meet again..and i am so sorry sb akk brhenti sblum budk2 baru betul2 reti wat keje[sorry cikgu ;(  ]

p/s: maaf kpd sesiapa yg gmbarnyerr tiada di sini.. can't find your pic..huhu

RINDU KAT KORANG!!
♥♥ haa,,nie la org yg pling saya rindu..hehe ohh,,rase nk jumpe sgt..nama dia aishah,,to aishah: bila aishah nk add facebook akk and belanja akk ayam letak dada??haha ;) 





♥♥ she is hasnizah,,she is cute right??hehe to has: can i have my kuching?? ;) 






♥ haa,,nie tina(pkai baju merah) 


♥ amalina 


♥ raubbah 


fiqa diyanah 



 nur adila 


nazihah ♥♥


nani syahida 


haziera 
♥ hidayah 


mimie 


 wanie 


asmaq 


ain firdani 

0 kata-kata sokongan: