THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Pemangkin Semangatku utk Menulis Blog :)

Sunday, 20 May 2012

busy ohh busy :/

Assalamualaikum..
Hai korang-korang..
first sekali.. nia nak mintak maaf sebab dah lama giler tak update story mory on my blog ni.. mesti da takde yang nak baca kan? :( im sorry okayyy.. a little bit busy right now.. erghhhh.. takde masa nak mengadap blog.. huhu but insyaAllah.. nia akan update blog ni after my final exam.. wahhh.. banyak benda nak kena renovate balik ni.. serabut sungguh my blog ni.. huhu i'm sorry for that.. but don't worry.. it just 3 days from now.. and then, my final exam will abis.. so, insyaAllah.. i will spend my time on my blog (kalau takde halangan and rintangan) .. banyak benda nak story mory kat korang-korang ni.. banyak sangat bendayang happen to me .. huhukkk :') .. okay.. tu je.. sekian..
thanks korang-korang yang rajin follow up my new post.. kalau rajin, bole la be my followers and join comment2 sekali my post okayy.. maybe can share some advise or pendapat about anything..
okay tu je.. k byee ~

0 kata-kata sokongan: