THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Pemangkin Semangatku utk Menulis Blog :)

Saturday, 5 November 2011

si dia.. again and again and again :)

hello korg2..

ok,, baru CP perasan, rajin lak CP update blog sejak akhir2 ni kn.. ahaha (but kbyakn citer pasal si dia # sgt misteri kn tntang si dia?? ahaha)
ok, back to his story.. kan sejak akhir2 ni kitaorg gaduh kn kn? (mcm couple lak # that was so stupid kurang pandai yg teramat) ok, brbalik pd si dia.. kitaorg mmg da x brtegur sapa la kn.. then,, lepas aritu yg dia text CP tu,, mmg si dia trus mndiamkn diri.. tp korg2 nk tahu tak,, arini si dia text me again.. and you know what,, oh yeahhhhhhhhhhhhhhh!! si dia da mintak maaf kat CP.. ahaha ( satu kejayaan yg sgt besar ok? mcm mnang OSCAR award je rase # ok, itu mmg xde kena mengena ==' ) nk tahu pasal apa CP happy pasal ni? sbb dia da mintak maaf la.. bukn senang ok,, nk wat si dia mintak maaf kat sesape.. sbb dia sangat2 paling teramat2 susahh nk di suruh mminta maaf ok?( ayat tu mmg salah,, #bukn sbb CP fail my bahasa melayu ok,, mmg disengajakn utk menunjukkn betapa susahnya mintak dia minta maaf.. huhu) akhirnya,, si dia brjaya di psiko oleh CP utk meminta maaf.. ( ingat ko je pandai psiko aq?? sori ok,, nmpaknya aq lebih brjaya psiko ko.. huhu # really not proud about it..) ni je cara terakhir supaya ko rendah kn sikit ego ko tu.. aq sebagai kawan i mean ex friend ( ok,, kena tanye pasal status ni kat ko..#not sure about that,, sbb lom rasmi.. ahaha) just nak nasihat kn ko (eventhough aq sedar aq tak la bagus mana pon) ko perlu kurangkn sikit sifat ego dalam diri ko + sikap suka anggap everything yg terjadi hanya lah bnde yg kecil..mybe ianya hanya hal kecil pd tanggapan ko,, tp sape tahu ianya sesuatu yg sgt brmakna pd org lain kn? lagipun,, tak salah rasanya kalau ko minta maaf kn someone kn? ( especiaally,, bila someone touching dgn ko.. mybe ko patut pikir ko ade wat salah ke kat dia,, smpai jdi mcm tu..and ko patut minta maaf eventhough ko tak sure ko salah or x,, sbb ko selalu tak sedar ko da kecik kan ati org tu..then,, try bincang baik2 dgn dia)  and yg paling penting sekali aq nak cakap.. tolong jangan gunakan lagi ayat mcm : ye la, sape je la aq ni.. lupakan jela diri ini / biarlah aq undur diri,, anggap je la aq x pnah wujud and so on..( come on la kan.. ur a man.. not a little boy.. tolong brfikir secara matang..# ayat mcm ni mmg sangat2 menyakitkn ati ok? lain kali ko sebut ayat mcm ni kat aq,, mmg harap maklum la kn,, ko akan jumpa sisi diri aq yg ko tak penah jumpa and takkan penah nk jumpa)..

ok itu saje..(itu saje la sangat kn? pdhal da panjang gilerr2 da,, ahaha # almaklum la kalau luahan perasaan.. mmg mengalahkan nk wat karangan bahasa melayu je.. ahaha)

4 kata-kata sokongan:

athirah nadia said...

wow!!!!!cayalah dayah..pengakuan berani ni..heheheh

Cahaya Petunjuk said...

well,, opkoz.. ahaha..
kalau bole aku rasa cam nk cakap benda ni semua depan2 dia je.. huhu

athirah nadia said...

hhahahahah..blom cube blom tau...heheh

Cahaya Petunjuk said...

@athirah nadia : xpe la.. next time la ok,, aku cakap terang2 dpan dia.. huhu..